Sprinter-Forum    
 

Go Back   Sprinter-Forum > Miscellaneous > Comments, Suggestions, & Problems with the Forum


 
Thread Tools Display Modes
Old 01-19-2017, 06:00 PM   #1
Aqua Puttana
Poly - Thread Finder
 
Aqua Puttana's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The Falls of Niagara, USA
Posts: 24,766
Thanks: 12,646
Thanked 13,916 Times in 8,847 Posts
Default Underlined blue after Youtube

I've noticed that any text after a Youtube link/embedded screen gets colored blue and highlighted. I find it annoying.

A work-around is to just put a valid non-Youtube link immediately following the Youtube embedded link.
eg. - www.sprinter-source.com

That somehow breaks the underline command.

Perhaps this information will help to resolve the issue.

vic
__________________
DAD NAS (N. Amer. Spec) 2004 140 2500 >330,000+ mi. Arctic Whitewash Brush-tone Grey
2006 Freightliner 140 2500HC >183,000+ mi. Arctic Whitewash (Spotted Snow Leopard accents)
"My opinion and worth everything you'll never pay for it." assumed.
Anyone can hold the helm when the sea is calm. Publilius Syrus
"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." HaWiiLuVeR
16 ounces of unnecessary prevention can be worth a pound of manure.
Aqua Puttana is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 06:32 PM   #2
autostaretx
Erratic Member
 
autostaretx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 17,536
Thanks: 3,072
Thanked 7,919 Times in 5,775 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

You can used to be able to prevent the underlining by changing the start of the YouTube address from https to http
(there's another "suggestions" thread about this)

Whoa! As the following shows, removing the "s" no longer works to 'fix' it... probably a consequence of Sikwan changing the entire forum to https

Examples: this first one has the "s" removed from (the protocol portion of) the URL:


... so this subsequent text is not underlined (unless i tell it to)

Here is a video without adjusting the URL:


... so this text does get underlined (as does my sig)
... until i follow your work-around by adding a link http://aie-services-2.net/Sprinter/ which seems to fix it.

--dick
__________________
2005 T1N 118" Freightliner 2500 Passenger Wagon (2.7L, 15" tires, standard (short) roof)
Get YOUR Sprinter's full configuration datacard by entering your VIN to https://www.datamb.com/
http://diysprinter.co.uk/reference <-- lots of service documentation, Thanks to Jens Moller and Arnie_Oli
((as always: this post may go through a couple of post-posting edits... so maybe give it ten minutes before commenting))

Last edited by autostaretx; 01-19-2017 at 06:42 PM.
autostaretx is online now   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 06:48 PM   #3
Cheyenne
UK 2004 T1N 313CDi
 
Cheyenne's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Birmingham UK
Posts: 2,800
Thanks: 131
Thanked 1,757 Times in 1,214 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

OK I'll try a test...

First your straight link with https...



and now putting two x square bracketed /url at the end...

[/url]

and we'll see if that works.

Keith.

Edit. So what did I do different as I didn't get any extra underling in either case and you can see my extra /url at the end?
__________________
2004 UK Spec 313CDi (OM611 2.2 litre 4 Cylinder Manual Non-ABS)
Auto-Trail 'Cheyenne' Coachbuilt Motorhome
36,000 miles from New

Sprinter reference info site http://diysprinter.co.uk/reference/
Cheyenne is online now   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 09:43 PM   #4
Aqua Puttana
Poly - Thread Finder
 
Aqua Puttana's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The Falls of Niagara, USA
Posts: 24,766
Thanks: 12,646
Thanked 13,916 Times in 8,847 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

I used both the Dick method and the Keith method of posting. There was a difference in the line spacing (extra return key hit) for Keith's.

Dick's way. (No extra line space.)


Keith's way. (Extra line space.)



Doesn't seem to matter now.

Maybe it was fixed??

Or maybe not. See my next test.
__________________
DAD NAS (N. Amer. Spec) 2004 140 2500 >330,000+ mi. Arctic Whitewash Brush-tone Grey
2006 Freightliner 140 2500HC >183,000+ mi. Arctic Whitewash (Spotted Snow Leopard accents)
"My opinion and worth everything you'll never pay for it." assumed.
Anyone can hold the helm when the sea is calm. Publilius Syrus
"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." HaWiiLuVeR
16 ounces of unnecessary prevention can be worth a pound of manure.
Aqua Puttana is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 09:49 PM   #5
Aqua Puttana
Poly - Thread Finder
 
Aqua Puttana's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The Falls of Niagara, USA
Posts: 24,766
Thanks: 12,646
Thanked 13,916 Times in 8,847 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

This time I copied and pasted the above message and then pasted Dick's original 1st video above for video #1.

*******

I used both the Dick method and the Keith method of posting. There was a difference in the line spacing (extra return key hit) for Keith's.

Dick's way. (No extra line space.)


Keith's way. (Extra line space.)



Doesn't seem to matter now.

Maybe it was fixed??

Or maybe not. See my next test.
__________________
DAD NAS (N. Amer. Spec) 2004 140 2500 >330,000+ mi. Arctic Whitewash Brush-tone Grey
2006 Freightliner 140 2500HC >183,000+ mi. Arctic Whitewash (Spotted Snow Leopard accents)
"My opinion and worth everything you'll never pay for it." assumed.
Anyone can hold the helm when the sea is calm. Publilius Syrus
"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." HaWiiLuVeR
16 ounces of unnecessary prevention can be worth a pound of manure.
Aqua Puttana is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2017, 09:52 PM   #6
Aqua Puttana
Poly - Thread Finder
 
Aqua Puttana's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The Falls of Niagara, USA
Posts: 24,766
Thanks: 12,646
Thanked 13,916 Times in 8,847 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

The blue underline returned all the way down through my signature.

vic
__________________
DAD NAS (N. Amer. Spec) 2004 140 2500 >330,000+ mi. Arctic Whitewash Brush-tone Grey
2006 Freightliner 140 2500HC >183,000+ mi. Arctic Whitewash (Spotted Snow Leopard accents)
"My opinion and worth everything you'll never pay for it." assumed.
Anyone can hold the helm when the sea is calm. Publilius Syrus
"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." HaWiiLuVeR
16 ounces of unnecessary prevention can be worth a pound of manure.
Aqua Puttana is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2017, 12:37 AM   #7
autostaretx
Erratic Member
 
autostaretx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Seattle
Posts: 17,536
Thanks: 3,072
Thanked 7,919 Times in 5,775 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

When i posted my YouTube links, i was very lazy. I simply put them in-line with the message *without any URL tags*
(i let the forum fill them in automagically)

So i'll try that: here is an insertion, with no blank line, WITH the URL tags:


(the text appearing here seems to have no underlining issues)

Here is the same insertion, no blank line, WITHOUT the URL tags:


Now a URL to "fix" the issue: https://youtu.be/RICBu_P8JWI (if it happened)

OHHHH.... the above two YouTube address both still have the https: protocol descriptor.
If i change it down to the "http:" version, the underlining bug returns: (no URL tags)


Now a URL to "fix" the issue: https://youtu.be/RICBu_P8JWI (if it happened)

Here's WITH URL tags, but removing the "s" from the protocol:


Now a URL to "fix" the issue: https://youtu.be/RICBu_P8JWI (if it happened)

I get the impression that the manual insertion of (at least) the trailing [ / URL is what's fixing it.
Perhaps the "automagical" embedding isn't getting the closing /URL ???
(i'll check by Editing this posting and looking for it)(see "OOHHHH" above added after that)

So the "new" behavior is: if you have "https" it will usually NOT underline the subsequent text.
If you have "http:" it WILL underline the subsequent text.
Having the [ / URL following the insertion seems to help.
There are two flavors of that... one is to use the paperclip icon... which inserts the full URL twice ... once as an argument to the URL tag (as URL="blahblahblah" ) and then once again between the closing and opening square brackets ]here[

The presence/absence of a blank line just before the video link seems to have no effect.

Joy
--dick
p.s. sikwan has been playing with it over in another thread (4.25 hours ago)
__________________
2005 T1N 118" Freightliner 2500 Passenger Wagon (2.7L, 15" tires, standard (short) roof)
Get YOUR Sprinter's full configuration datacard by entering your VIN to https://www.datamb.com/
http://diysprinter.co.uk/reference <-- lots of service documentation, Thanks to Jens Moller and Arnie_Oli
((as always: this post may go through a couple of post-posting edits... so maybe give it ten minutes before commenting))

Last edited by autostaretx; 01-20-2017 at 01:25 AM.
autostaretx is online now   Reply With Quote
Old 01-20-2017, 01:34 AM   #8
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,699
Thanks: 928
Thanked 1,819 Times in 836 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

Quote:
Originally Posted by autostaretx View Post
So the "new" behavior is: if you have "https" it will usually NOT underline the subsequent text.
If you have "http:" it WILL underline the subsequent text.
This is true. When we migrated to https, I changed the code to reflect that. However, every "old" post that contained the http (without the s) fix will underline everything afterwards.

Since youtube will always now be https, we should not be posting any youtube links with http.
sikwan is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sikwan For This Useful Post:
autostaretx (01-20-2017)
Old 01-20-2017, 01:48 AM   #9
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,699
Thanks: 928
Thanked 1,819 Times in 836 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

It should be fixed now. The auto video loader was inserting an extra </a> tag.
sikwan is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to sikwan For This Useful Post:
Aqua Puttana (01-21-2017), autostaretx (01-20-2017)
Old 07-03-2019, 03:29 AM   #10
Garandman
 
Garandman's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Boston, MA & Sunapee, NH
Posts: 506
Thanks: 242
Thanked 198 Times in 131 Posts
Default Re: Underlined blue after Youtube

So what is the tag for embedding a video? Don’t see it on the menu.
__________________
2006 Sprinter 118 ~ 16 Rial Transporter rims ~ 235/65x16
Garandman is online now   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.