Sprinter-Forum    
 

Go Back   Sprinter-Forum > Miscellaneous > Comments, Suggestions, & Problems with the Forum


 
Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2010, 04:41 AM   #21
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,720
Thanks: 941
Thanked 1,859 Times in 851 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Thanks Ben. You have one smart Daughter.

Post relayed to host.
sikwan is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2010, 08:41 AM   #22
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,720
Thanks: 941
Thanked 1,859 Times in 851 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Ben,

Are you using the Firefox browser?

If so, the host has instructed me to pass this on to you...

Quote:
It could be that the Network.http.keep-alive.timeout (300 sec) was set
by default to be below the pathping time (325sec).

As indicated in the pathping "Computing statistics for 325 seconds..."
I assume he's using firefox then type in "about:config" on the address
bar, that would give all firefox browser settings. Then scroll all the
way down to Network.http.keep-alive.timeout, on the right hand-side the
value should be 300. Increase this value to like 600 or so. Close the
browser and reopen it.
Try it and see what you find. I don't think it fixes the entire problem, so it's still being researched.
sikwan is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 06:21 AM   #23
BENDA
 
Join Date: Nov 2009
Location: mid north coast nsw
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 4 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Hi sik, thanks for the info ,yes i do have firefox, i"ve tried connecting with the timeout set at 600 ,but no good just times out and bringsup the same error message,what next? regards ben
BENDA is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 07:40 AM   #24
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,720
Thanks: 941
Thanked 1,859 Times in 851 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Quick question for you Ben, does it happen when using IE8?

You're obviously accessing the site because you're posting, but how often is this occurring? Thanks!
sikwan is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 10:00 AM   #25
BENDA
 
Join Date: Nov 2009
Location: mid north coast nsw
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 4 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Hi sik,to answer your questions, its just the same on internet explorer,the only way i can acess sprinter source is via a proxy.any other way 100% failure,weird, i think the gremlins are targeting me ben
BENDA is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 12:47 PM   #26
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,720
Thanks: 941
Thanked 1,859 Times in 851 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Quote:
Originally Posted by BENDA View Post
Hi sik, ihave the info for you,
the ip address is,-207.182.131.34.
Is this your proxy IP, because the IP ends up in a US location and not Australia? I also remove the minus sign.
sikwan is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 07:23 AM   #27
BENDA
 
Join Date: Nov 2009
Location: mid north coast nsw
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 4 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Hi sik, my daughter isn't around to help me today so i'll do my best ,when i couldn't get thru on ie or firefox i found a proxy ip on the net,just picked the first one google turned up,it is ;- http://hideipproxy.com, and have been using it ever since works ok but is slow, sorry but i don't know how to find the number sequence which identifies the proxy, i contacted a neighbour today who is also on skymesh satellite and she had the same problems trying to contact sprinter source, this may help
regards ben
BENDA is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 08:02 AM   #28
Altered Sprinter
Happy Little Vegemite
 
Altered Sprinter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hobart Tasmania Australia
Posts: 14,942
Thanks: 1,114
Thanked 2,361 Times in 1,867 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Quote:
Originally Posted by BENDA View Post
Hi sik, my daughter isn't around to help me today so i'll do my best ,when i couldn't get thru on ie or firefox i found a proxy ip on the net,just picked the first one google turned up,it is ;- http://hideipproxy.com, and have been using it ever since works ok but is slow, sorry but i don't know how to find the number sequence which identifies the proxy, i contacted a neighbour today who is also on skymesh satellite and she had the same problems trying to contact sprinter source, this may help
regards ben
Ben drag this link to your top left hand corner for saving tabs http/:/Today's Posts
Then go back to Firefox start [page] then click the tab Today's Posts it will direct you straight into the forum.
if it shows time out, or fails to connect go back re-click Today's Posts

On the top section your format should look like this;
sprinter-source.com/forum/search.php?searchid=374959
Your problem was different to mine.
Richard
__________________
I get My Rocks off! In a Mercedes Sprinter
AU..Tasmanian time AEST Hobart
There is a peaceful solution.It's called a peace Revolution.
No Shalam - No Shalom
Now lets take back the - Sprinter-Forum.


Of course I'm being totally biased.
Driving my life Away in a 313 Cdi Mercedes-Sprinter


Altered Sprinter is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 10:19 PM   #29
BENDA
 
Join Date: Nov 2009
Location: mid north coast nsw
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 4 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Hi richard,thanks for that, it speeds things up a little but i still have to use the proxy which i don't understand,if sprinter source accepts me from a proxy every time no problem, why can't i connect directly ? i had no problems from when i joined the forum up until a couple of weeks ago then suddenly no access
confused ben
BENDA is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 11:15 PM   #30
Altered Sprinter
Happy Little Vegemite
 
Altered Sprinter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Hobart Tasmania Australia
Posts: 14,942
Thanks: 1,114
Thanked 2,361 Times in 1,867 Posts
Default Re: help,can;t connect;

Sorry Ben I'm not much help to you.
If it's of any use to you do a register check for errors in your windows system: external program, I found two that were somewhat not correctly formed, fixed them and glad to say have had little trouble since.
My time out's are two of! One is string threads failure to form within the sequence of the threads resulting in lock down.Not my pc or servers fault.
The other is non connection to the forum simply put time out on waiting.
The only thing I have not done yet, and that's a tricky one is to get my IP provider to check the pairs in my line there may be corrosion between the pole and my line at the house.
Have you tried a friends house that's has a different IP provider such as Telstra with ADSL+2 Liberty to see if there is a difference.Note: the 25 Mg plan is not high speed broadband.for downloading.
Try these links for testing and comparison of networks.
Whirlpool Broadband News
Don't rely on this test as being accurate,it's way off for Tasmania.
Speed Test on ZDNet Australia
Seeks your still your best shot.
Richard PS :Ben the forum was playing up a few weeks backs I can confirm this.
__________________
I get My Rocks off! In a Mercedes Sprinter
AU..Tasmanian time AEST Hobart
There is a peaceful solution.It's called a peace Revolution.
No Shalam - No Shalom
Now lets take back the - Sprinter-Forum.


Of course I'm being totally biased.
Driving my life Away in a 313 Cdi Mercedes-Sprinter


Altered Sprinter is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 12:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.