Sprinter-Forum    
 

Go Back   Sprinter-Forum > Miscellaneous > Comments, Suggestions, & Problems with the Forum


 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2017, 04:17 PM   #1
noercarr
 
Join Date: Jun 2013
Location: SoCal
Posts: 126
Thanks: 80
Thanked 37 Times in 22 Posts
Default Images not displaying while logged in

When I'm logged in, looking at a forum post only the URL of an image is displayed. If I log out, the image is actually displayed in the post. Identical posts, site wide.

Using chrome on a mac, recently reset cookies etc. Both enabled and disabled adblock...

Weird? Anyone else experience this?
noercarr is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2017, 11:22 PM   #2
sikwan
06 T1N Can
 
sikwan's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: San Jose, CA
Posts: 7,721
Thanks: 944
Thanked 1,860 Times in 851 Posts
Default Re: Images not displaying while logged in

Go into your user panel and edit your options. Your choice of viewing Image inline is disabled.
sikwan is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sikwan For This Useful Post:
noercarr (05-07-2017)
Old 05-07-2017, 03:03 PM   #3
noercarr
 
Join Date: Jun 2013
Location: SoCal
Posts: 126
Thanks: 80
Thanked 37 Times in 22 Posts
Default Re: Images not displaying while logged in

Quote:
Originally Posted by sikwan View Post
Go into your user panel and edit your options. Your choice of viewing Image inline is disabled.
Thank you, that seems to have fixed it. I assumed that would have been enabled by default.
noercarr is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.